Neem gerust contact op voor meer informatie!

Over ons

Bak Gemak is onstaan nadat wij, moeder en dochter, onze krachten gingen bundelen en samen aan de slag gingen. 

Het ene na het andere kunstwerkje kwam uit de oven. Ada, moeder van 2 kinderen en oma van 2 kleinkinderen, is als gediplomeerd kok op de hoogte van alle technieken, smaakcombinaties en mogelijkheden in de pattisserie. Githa, haar dochter, is als binnenhuisarchtect de creatieveling van het stel en ontwerpt de taarten en zorgt voor de creativiteit in zowel de uitstraling als de presentatie. Samen toveren wij verrassende taarten en cupcakes tevoorschij die niet alleen een lust voor het oog zijn, maar ook de smaakpupillen bevredigen.

Ons doel is altijd om iedereen te bevredigen die een hap uit een van onze creaties neemt. Bij ons kunt u er zeker van zijn dat elke taartje of cupcake vers en smakelijk bereid is. We bakken alleen met ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Onze ervaring staat garant voor uw tevredenheid.

Onze creaties zijn modern, hip en bevatten bijzondere kleur- en smaakcombinaties. Het uitgebreid assortiment geeft u voldoende keus voor het taartje wat u zoekt. Heeft u een specifiek taartje in gedachten maar ziet het er niet tussen staan? Geen nood! Geef uw favourite smaak en stijl op en wij maken speciaal voor u een taartje op maat. 

Laat u en/of uw visitie verrassen en neem contact op met Bak Gemak.

 

Neem contact met ons op

Wil jij een bestelling plaatsen of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op door te mailen naar bak-gemak@xs4all.nl of bel naar:

Ada: 06- 52 76 60 68      of       Githa: 06- 46 72 76 00